DE punten

Een bakkie troost en thee met witte puntjes….. met elkaar hebben we daar heel wat van gedronken. In de loop van drie jaar hebben we zo 136.000 Douwe Egbertspunten bij elkaar gespaard. Die zijn door Désirée gesorteerd, gebundeld en ingeleverd in ruil voor mooie artikelen. Al die punten leveren diverse koffiemachines, waterkokers, kinderserviesjes, bekers en kopjes op waarmee we op onze Boerenmarkt de prijzenkast vullen.
Wie weet bent u straks een gelukkige winnaar van een van deze mooie prijzen!
En natuurlijk blijven we van koffie en thee genieten, en D.E.-punten sparen.

de1 de2

Boerenmarkt-to-go, voor al uw boodschappen

Voor uw dagje uit op de Boerenmarkt kunt u rustig de tijd nemen; want naast alle activiteiten biedt de Boerenmarkt u ook het volledige assortiment dagelijkse boodschappen. U hoeft dus niet gehaast naar de supermarkt, u ziet hieronder al onze aanbiedingen. Die kunt u ter plaatse nuttigen, of inslaan en de komende week gebruiken.
De lijst met alle producten vindt u hieronder:

Van de bakker:
Brood, krentenbollen
Koekjes, gevulde koeken
Eigengebakken taart
Versgebakken ‘vlinders’
Boerenappeltaart (voor thuis of op ons terras)

Van de melkboer:
Biologische melk
Biologische karnemelk
Biologische boerenkaas
Biologisch ijs

Van de slager:
Worst
Rollades
Broodje warme ham
Broodje hamburger

Van de groenteman:
Groente
Fruit (ook schoongemaakt om meteen op te eten)

Bloemenkraam:
Bloemen
Tuinplanten
Kamerplanten

Van de visboer:
Verse gebakken vis
Verse gerookte vis

Snackkraam:
Verse frites met diverse sauzen
Broodje warme ham
Broodje hamburger
Diverse soorten pannekoeken

Appeltaarten bakken

In Nederland nummer één met stip bij de koffie:

eigengebakken appeltaart

Appeltaarten heb je in soorten en smaken. Maar de favoriet is de Zunderdorpse boerenappeltaart. Het juryrapport geeft de hoogste waardering voor de smaak van dit gebak. U kunt van deze lekkernij genieten op een toplocatie, te weten de pastorietuin, verse koffie en thee staan klaar en één van de 800 punten appeltaart wordt voor u geserveerd mét of zónder slagroom.

Ruud’s fruitkraam van de markt op het Buikslotermeerplein schonk ons 10 kisten (= 100 kilo) heerlijke appels. Wij hebben die verwerkt in zo’n 200 boerenappeltaarten.
IMG_5282
De dertig taarten op de bijgevoegde foto komen net uit de oven, en binnen werken we aan een volgende lading. Eén dag banketbakker, een heerlijke ervaring. Kom proeven en genieten van onze heerlijke taart!

Save the date

Zaterdag 27 juni 2015, Boerenmarkt Zunderdorp.

De zomer 2015 zal van start gaan met een spetterend evenement, georganiseerd door de kerk van Zunderdorp, met medewerking van de Stichting Diensten met Belangstellenden én de Zunderdorpse voetbalvereniging HBOK (Het Begon Op Klompen).

In de weilanden rond de kerk van Zunderdorp kunt u deelnemen aan activiteiten, genieten van landelijke hapjes en drankjes, meedoen met wedstrijden hooivorkdarten, voetbal cliniquesen bij de rijkgesorteerde kramen verse streekproducten aanschaffen . Ook is er een grootse rommelmarkt met kramen gevuld met boeken, huisraad, speelgoed, noem maar op. De zorgboerderij “Ons Verlangen” komt met allerlei kleinvee, zoals kalfjes, varkens, konijnen en kippen. Het draaiboek voor deze gezellige dag ligt al klaar, de organisatie zal nog heel wat werk verzetten om van deze Boerenmarkt een succes te maken.

De opbrengst van deze dag komt geheel ten goede aan de kerk van Zunderdorp en het werk van de Stichting DmB én voetbalvereniging HBOK. Dus heeft u zin in een heerlijke dag in de buitenlucht en draagt u ons werk een warm hart toe: wees welkom op 27 juni in het Boerenland van Zunderdorp (boven Amsterdam-Noord) .

Tijd: 10:00 – 17:00 uur